Ring Oss

0046 705319353

Öppet tider

24 / 7

Mejl

info@orrkulla.se

Fiske

Campingen är nära den vackra orörda Vindelälven. Där kan du fånga lax, öring, harr, sik, aborre och gädda. Nära campingen finns flera andra älvar, sjöar och tjärnar att fiska i. Mer information får du på campingen eller ta en tit på www.fiskekort.se.

Disc Golf

En mycket rolig och populär sport. Spelaren kastar en disc mot en korg. Vi har byggt en bana genom skogen med 9 korgar. Reglerna liknar golf och det är ett utmanande och roligt spel för alla.

Kubb

Ett traditionellt vikinga spel. Målet är att med trästavar kasta ner motståndarens uppradade träklossar, sist slås kungen ut. Ett verkligt kul spel för hela familjen.

Svamp och Bär

Du kan plocka svamp och bär i skogarna nära campingen. Blåbär, lingon, hjortron och hallon en delikatess i din yoghurt eller i deserter. Eller varför inte plocka en handfull svamp till frukosten.

Vandring

Från campingen kan du ta kortare och längre promenader genom skogen eller längs den vackra älven. Stigarna tar dej rakt in i vildmarken med fantastiska vyer. Ta med en lite fika i ryggsäcken och njut av utelivet. Njut av den renaste luften i Europa.

Fler Aktiviteter

Förutom de redan nämnde aktiviteter finns det också möjlighet till andra aktiviteter såsom brännboll, badminton, fotboll, dart's. Även finns det en ute- och innegym.

För Barn

För våra barn finns det olika spel och pussel i storstugan. Finns även en snickarboa där fantasin får flöda fritt. Bygga en båt eller ett hus, m.m.: den unga snickare bestämmer själv.

MÖTESPLATS

Ett stort utekök med öppen spis och långbord. Tillfälle att umgås under "happy hour", pizzakväl, våffellunch, musik kvällar, quis, etc.

              

OUR CAMPING IMAGES

KONTAKTA OSS

SEND
<

© Copyright 2021 by Orrkulla Camping