Ring Oss

0046 705319353

Öppet tider

24 / 7

Mejl

info@orrkulla.se

Orrkulla Camping är vackert beläget bara ett stenkast från Vindelälven, en orörd älv som rinner från fjällen till kusten.
Orkulla camping ligger i mitten av Lapland inte långt från Sorsele, Storuman och Malå. Campingen är omgiven av skog och närheten till älven. Den ligger vid väg 363 som är lätt trafikerad.
Området är känt för sin naturliga skönhet och vill du slappna av i en av Europas sista vildmark, andas klar och ren luft där du kan höra forsens brus som ljuv musik; Orrkulla Camping är rätt plats för dig.
Campingen är öppen från 1 juni - 1 oktober. Hög säsong 1 juli – August 15.

ANLÄGGNINGEN

Campingen har 10 platser med el för husvagnar, husbilar eller tält. Det finns även platser till husbil/husvagn utan el, samt mysigt område för tält. Campingen har också en stuga för 4-6 personer vilken har egen dusch och toa.

Campingen har en ny service byggnad med 2 duschar och 2 toaletter och en separat toalett och dusch för handikappade. Det finns ett utekök och ett kök inne för förberedelser av mat etc. Utekök är en mötesplats för alla. Det finns även en grillplats med campingbord. Tvättmaskin och tumlare finns samt ett sällskapsrum med tv-radio olika sällskapspel.
Det finns tömningsstation för husbilar och husvagnar. Vedeldad bastu kan bokas.

Campingen är platt och lättåtkomlig för de flesta aktiviteter. Kök, toalett och dusch är alla åtkomliga med ramper.

NÅGRA REGLER

För länge länge sen fanns det en kulle där det levde många orrar och där bodde ett par med en underbar trädgård. Deras hus brann ner och ett nytt byggdes men samtidigt med nybyggnaden schantades kullen bort och orrarna försvann.

Orrkulla

Campingen fick sitt namn från orrarna som fanns på en kulle.

<

© Copyright 2021 by Orrkulla Camping